• Novetats Català

  Recopilatori de les cartes que Josep Maria Espinàs va escriure a la seva filla Olga, afectada de la Síndrome de Down.

 • Novetats Castellà

  Franz Kafka encuentra a Elsi que llora desconsolada porque ha perdido su muñeca. Franz se convierte, entonces, en cartero de muñecas.

 • Novetats Euskera

  Iruzurren eta gaizki-ulertuen gainetik, azkenean egia eta maitasuna garaile diren komedia erromantikoa.

 • Novetats Gallec

  O 25 de marzo de 1911, un grande incendio na fábrica Triangle de Nova York provoca a morte de 146 persoas. A maioría delas eran mulleres que traballaban baixo unhas condicións pésimas.

Catàleg de Novetats

a

Catàleg de Llibres

a

Contacte

Accepto que LA MAR DE FÀCIL tracti les meves dades a l'efecte de traslladar-me la informació sobre els serveis que sol·licito a través del formulari.
He llegit la informació sobre Política de Privacitat de la MAR DE FÀCIL.
LA MAR DE FÀCIL només utilitzarà les dades que introdueixes a través del present formulari als efectes i respecte de les finalitats que consents com a interessat. En aquest cas la finalitat per la qual es tracten les teves dades es limita a transmetre't la informació sobre els serveis que ens sol·licites a través del formulari web. Per a poder tractar les teves dades en funció de la finalitat del tractament requerim que ens atorguis el teu consentiment i llegeixis la nostra Protecció de Dades, per al que és necessari una actuació per part teva consistent a marcar les caselles de Accepto i Llegit.

Air Max 90

Nike Air Jordan